Laird Hill Townhomes, Portland, OR

The Laird Hill Townhomes project was a design that was created to infill a vacant lot that was available due to fire damage. With the site located on a rare flat portion of a sloping site, the design approach was to create a residences that took advantage of the dramatic views generated from this location. floW design studios solution was the design of a five unit, multilevel townhomes. Each unit of the Laird Hill Townhomes included the following features: tandem parking for two cars or parking and a bonus room, Living Room, 2-1/2 Baths, Master Suite, Second Bedroom, Office/Den, Efficient outdoor decks in Master Suite and Ground Floor, Rooftop Deck and Green Roof.

Each unit boasted a total square footage of 1,800 sq ft to 2,300 sq ft pending the addition of the bonus room. The total project was approximately 9,091 sq. ft.

Date:

June, 2011

Features:
  • Portland, OR
  • 9,091 sf
  • Proposal, New Construction
  • Residential
Link:

floW/residential

Share